Промоција на првата инвестиција на БАУ (26 ноември 2020)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ви треба поддршка? Инвестиции во секоја фаза, менторство, пристап до нови пазари, развој на продукт, поддршка во технологија…

Бизнис Акцелераторот УКИМ ќе Ви помогне да го реализирате сопствениот сон.

За да го слушнете искуството на тимот на Елевејт глобал за претворање на идејата во реалност, Ве покануваме да се регистрирате на следниот линк: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_KIEej4U8QX6rIcU_tjifpw 

Ве очекуваме на 26. 11.2020 (четврток) во 12 часот.

Share this post with your friends

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin