ПОКАНА ЗА НОЌ НА ИДЕИТЕ 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Францускиот институт во Скопје и Акцелераторот УКИМ

имаат чест да ве поканат на меѓународната онлајн манифестација

Ноќ на идеите на тема

„ДИГИТАЛНА ЕРА: ТОЛКУ ДАЛЕКУ, А ТОЛКУ БЛИЗУ“ –
НОВИТЕ НАВИКИ ПО ПАНДЕМИЈАТА

Четврток 28 јануари 2021 | 17 часот

 Учесници

-> г-дин Оливје Крузе, педагошки директор на француската Школата 42

-> г-дин Филип Петровски, компанија Дата Мастерс

-> проф. д-р Владимир Давчев, професор на Филозофскиот факултет во Скопје

-> г-ѓа Сања Фрковиќ-Гелевска, Делегација на ЕУ

 

Отворање: г-дин Емануел Рембер, Директор на Францускиот институт во Скопје 

Модератор: г-дин Александар Стамболиев, директор на Акцелераторот УКИМ 

Со симултан превод

ЗА ДА ГО СЛЕДИТЕ НАСТАНОТ, ВЕ МОЛИМЕ РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК

За повеќе информации, ве молиме кликнете ОВДЕ.

Share this post with your friends

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin