Blog

Take a break and read all about what we do.

News

Не треба да се врзете за една идеја

ИНТЕРВЈУ СО ПРОФ. Д-Р ВЛАДИМИР ТРАЈКОВИЌ, професор на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство при УКИМ. Професионалните интереси на Владимир Трајковиќ се фокусираат на ИКТ Колаборативни системи и поврзано здравство. Тој

Read More
News

Елевејт глобал доби 100.000 евра од БАУ

Бизнис акцелераторот УКИМ, преку онлајн конференција, ја промовираше својата првата инвестиција од 100.000 евра во македонската старт ап компанија Елевејт глобал. На промоцијата присуствуваа Фатмир

Read More

Supported by